17:00

Toarpsalliansen G

Referat: Brämhults IK - Toarpsalliansen G

Brämhults IK - Toarpsalliansen Junior 3-2 (3-1)
Alltid tufft att möta Brämhult. Så också idag. Brämhults IP såg ovanligt bra ut och lagom till matchstart kom också värmen. Det verkade som att vi hade svårast att tackla värmen, för Brämhult svärmade ordentligt på vår planhalva och vi jobba med att försvara oss. Vi jobbar också mycket en och en både i försvar och anfall. Till slut orkar vi inte freda oss utan 1-0 kommer ganska logiskt. När 2-0 rullar in snart därefter kändes det nog kämpigt för alla. Därför var det väldigt skönt när Nora krigar till sig bollen från en försvarare och sätter dit 2-1. Brämhult gör dock ett mål till och vi går till välbehövlig pausvila i underläge 1-3.
I andra får vi en drömstart efter bara några minuter, då Elin Å kallt placerar in 3-2 efter en fin boll från backlinjen. Följande kvarten spelar vi bra och har flera lägen att kvittera. Vi orkar dock inte behålla trycket utan Brämhult får åter ta över matchen. Förlust med 3-2 får nog ses som rättvist.
Alltid surt med förlust och detta var den tredje "hedersamma" förlusten i rad med uddamålet. Spelmässigt har det dock sett bättre ut än vad poängen visar och fortsätter vi jobba på som vi hittills gjort på träning och match, så kommer snart resultaten också.

ons 7 jun 2017, 19:00 Toarpsalliansen G - Brämhults IK 1 - 9
ons 27 sep 2017, 18:30 Brämhults IK - Toarpsalliansen G 3 - 1